Jumaat, 29 Januari 2010

wedding My uNcle Adha...(melaka)

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 7:48 PTG

nie masa busu dah ku kahwin ...(bkn kwin lagi hak..)dlm family ni suma dah kahwin sowg jw yag belum kahwin...aku ingat yg paklang akan kahwin rupanya busu aku kahwin dulu.......tak sangka dulu aku bertepuk tampar ngan dia..skg tak leh aku dh kahwin dia pun dah....heheheh..mana tah dia jumpa isteri nya nie..erk..kat mana tah ...bb dia pendiam owg nyer,,...dulu masa kuar ngan aku n sowg lagi dia tak gatai sgt bb uncle aku sowg lagi gatai sikit...ehmmm dis jugk kahwin awl....k lah...lihat pic yg aku tangkap masa di kahwin......................






ni khemah nya.....ada 9 khemah ko















1 ulasan:

farieyna fadzil 04 on 8 Februari 2010 9:32 PTG berkata...

ehmmm best ye...

Catat Ulasan

ehmm....bg lah ulasan2 yang menarik ttg blog aku

Jumaat, 29 Januari 2010

wedding My uNcle Adha...(melaka)


nie masa busu dah ku kahwin ...(bkn kwin lagi hak..)dlm family ni suma dah kahwin sowg jw yag belum kahwin...aku ingat yg paklang akan kahwin rupanya busu aku kahwin dulu.......tak sangka dulu aku bertepuk tampar ngan dia..skg tak leh aku dh kahwin dia pun dah....heheheh..mana tah dia jumpa isteri nya nie..erk..kat mana tah ...bb dia pendiam owg nyer,,...dulu masa kuar ngan aku n sowg lagi dia tak gatai sgt bb uncle aku sowg lagi gatai sikit...ehmmm dis jugk kahwin awl....k lah...lihat pic yg aku tangkap masa di kahwin......................






ni khemah nya.....ada 9 khemah ko















1 ulasan:

farieyna fadzil 04 berkata...

ehmmm best ye...

Catat Ulasan

ehmm....bg lah ulasan2 yang menarik ttg blog aku

 

HoTMaMa 10 Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare