Rabu, 27 Januari 2010

sEcoNd daughter nUrsABrIna (29/05/09)

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 10:00 PTG
NUR SABRINA...is are my second baby .sekarang ini ianya baru berumur 8bulan pada tahun ini.baby ni lain sikit ..happening kalu kitaorg nie tgh tension22.....heheh best bangat tau dah lah mmg nak ank pompuan sbb yg fist lelaki.sabrina ni cepat dapat tangkap apa yang kita ajar tau..acctually macam skg nie..dah pandai tepuk tangan sampai berbunyi tangan..kadang2 sampai tgh nanges2 nie...bleh tu nak tepuk tangan..tapi perangai yg tak best nie...adalah dia nak dengan saya n pengasuh saya je...ngan owg lain sowy..walupun u all nak bw ge makn angin ke..mana je lah.walupun dah jumpa owg tu berpuluh2 kali...ini lah nursabrina yang dilahirkan di hospital putrajaya seberat 3.1kg ...pada pukul 3.13pm....heheheh dah bye...
lihat lah koleksi gambar2 yang masa baby sehingga besar....
PAPARAN SEMUA...................

ni baru bangun tido di genting


                                                                                            ni sabrina  wif badut..huu


                                                    





      wa..bulat tak mata saya.....



























































0 ulasan:

Catat Ulasan

ehmm....bg lah ulasan2 yang menarik ttg blog aku

Rabu, 27 Januari 2010

sEcoNd daughter nUrsABrIna (29/05/09)

NUR SABRINA...is are my second baby .sekarang ini ianya baru berumur 8bulan pada tahun ini.baby ni lain sikit ..happening kalu kitaorg nie tgh tension22.....heheh best bangat tau dah lah mmg nak ank pompuan sbb yg fist lelaki.sabrina ni cepat dapat tangkap apa yang kita ajar tau..acctually macam skg nie..dah pandai tepuk tangan sampai berbunyi tangan..kadang2 sampai tgh nanges2 nie...bleh tu nak tepuk tangan..tapi perangai yg tak best nie...adalah dia nak dengan saya n pengasuh saya je...ngan owg lain sowy..walupun u all nak bw ge makn angin ke..mana je lah.walupun dah jumpa owg tu berpuluh2 kali...ini lah nursabrina yang dilahirkan di hospital putrajaya seberat 3.1kg ...pada pukul 3.13pm....heheheh dah bye...
lihat lah koleksi gambar2 yang masa baby sehingga besar....
PAPARAN SEMUA...................

ni baru bangun tido di genting


                                                                                            ni sabrina  wif badut..huu


                                                    





      wa..bulat tak mata saya.....



























































0 ulasan:

Catat Ulasan

ehmm....bg lah ulasan2 yang menarik ttg blog aku

 

HoTMaMa 10 Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare