Ahad, 7 Februari 2010

dRama2 yNG aKu mINT sNGaT lH.......HuK

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 10:56 PTG




INILAH CINTA BALQIS........................

EPISOD NYA TELAH BERAKHIR...

JIKA DITAYANG KAN SEKALI LAGI PADA BELAH MALM MUNGKIN SEMUA PENONTON AMAT SUKA...KERANA ADA YANG KERJA PADA BELAH PETANG(pendapat aku lah...kuang2)

hahahah...best tau citer nie....last22 kahwin jugak dgn hassan..tulah dinamkan kita merancang tuhan yang menetukan...ahahah...sedih bangat tau..kesian kat si qis tu(nam panggilan manja).asyik kena campk sn campak sini..aku tgk pun cam geram je,,eee knp dia mcm nie..adios(eee..geram) :(..setipa hari balik kejr mesti nak layan cite ni dulu..time tgh2 uat kuih lah..hakaakaak lah..ada cite lagi t aku update yang aku minat jer...;ah

hahaha....tak tau nak update...apa bb skg nagh layan citer nA O mei...heheheh,...tapi citer dia best cuma mula2 slow lah.............
tapi setelah anak nya membesar...huhu adi putra hensem nya......
,lyan lah dlu t dah abis saya update erk



huhu hensem tak..hehehehe

0 ulasan:

Catat Ulasan

ehmm....bg lah ulasan2 yang menarik ttg blog aku

Ahad, 7 Februari 2010

dRama2 yNG aKu mINT sNGaT lH.......HuK





INILAH CINTA BALQIS........................

EPISOD NYA TELAH BERAKHIR...

JIKA DITAYANG KAN SEKALI LAGI PADA BELAH MALM MUNGKIN SEMUA PENONTON AMAT SUKA...KERANA ADA YANG KERJA PADA BELAH PETANG(pendapat aku lah...kuang2)

hahahah...best tau citer nie....last22 kahwin jugak dgn hassan..tulah dinamkan kita merancang tuhan yang menetukan...ahahah...sedih bangat tau..kesian kat si qis tu(nam panggilan manja).asyik kena campk sn campak sini..aku tgk pun cam geram je,,eee knp dia mcm nie..adios(eee..geram) :(..setipa hari balik kejr mesti nak layan cite ni dulu..time tgh2 uat kuih lah..hakaakaak lah..ada cite lagi t aku update yang aku minat jer...;ah

hahaha....tak tau nak update...apa bb skg nagh layan citer nA O mei...heheheh,...tapi citer dia best cuma mula2 slow lah.............
tapi setelah anak nya membesar...huhu adi putra hensem nya......
,lyan lah dlu t dah abis saya update erk



huhu hensem tak..hehehehe

0 ulasan:

Catat Ulasan

ehmm....bg lah ulasan2 yang menarik ttg blog aku

 

HoTMaMa 10 Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare