Ahad, 7 Februari 2010

CERIta PanAs....( " ')

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 11:21 PTG


EHMMM.....bermula lah seorg sahabat yang aku kenali dari sekolah lagi.....dia nie..seorg yang hiperaktive...(mcm baby lak)tapi aku rasa...aku mula suka kwn ngan mereka..bermulalah..



pada aku berumur belasan tahun...aku sekolah menengah,..aku mula berkawan dengan kwn2 yang agak aku leh masuk kepala lah...mula di tingkatan 1 aku baik je...yelah time tu baik bb tak kenal kwn n lawan...lama2 tu aku mula berkawan dengan semua owg..


samapi lah di tingkatan 5 aku mash lagi berkawan dgn geng 2 aku lah....wan,ila,n suzie..mmg rapat gila lah satu kelas dr form 4 lagi.sekarang ni kami masih berkawan dengan nya.......


kalu bb gaduh2 nie cikgu paling marah kat geng 2 aku lah,,bb aku nie anti geng2 india./.mmg tak leh bla lah...adalah sorg bernama batuma...mmg mulut dia adios bengang je..aku malas nak gaduh tapi bila2 mem au hasut2 aku aku pun buat langar2 bdan..(huk)langgar punggung) "<


tiba2 dia ngamuk dia tumbuk aku bengkak lah muka sebelah nie..


eee geram nyer aku nak tumbuk je..cikgu dah dtg kelas aku...aduh dgn tak puas hati nya aku ingat nk report kat sing(displin tau)last2 dia report dulu...huhuh aku pun apa lagi kena mengadap dgn cikgu tu lah...



and dapat lah 1 rotan di tangan adios sakit bangat


mcam ni lah cikgu aku mengayakan rotan nya didepan aku .....SAKIT CIKGU!@!!!!!!!



0 ulasan:

Catat Ulasan

ehmm....bg lah ulasan2 yang menarik ttg blog aku

Ahad, 7 Februari 2010

CERIta PanAs....( " ')



EHMMM.....bermula lah seorg sahabat yang aku kenali dari sekolah lagi.....dia nie..seorg yang hiperaktive...(mcm baby lak)tapi aku rasa...aku mula suka kwn ngan mereka..bermulalah..



pada aku berumur belasan tahun...aku sekolah menengah,..aku mula berkawan dengan kwn2 yang agak aku leh masuk kepala lah...mula di tingkatan 1 aku baik je...yelah time tu baik bb tak kenal kwn n lawan...lama2 tu aku mula berkawan dengan semua owg..


samapi lah di tingkatan 5 aku mash lagi berkawan dgn geng 2 aku lah....wan,ila,n suzie..mmg rapat gila lah satu kelas dr form 4 lagi.sekarang ni kami masih berkawan dengan nya.......


kalu bb gaduh2 nie cikgu paling marah kat geng 2 aku lah,,bb aku nie anti geng2 india./.mmg tak leh bla lah...adalah sorg bernama batuma...mmg mulut dia adios bengang je..aku malas nak gaduh tapi bila2 mem au hasut2 aku aku pun buat langar2 bdan..(huk)langgar punggung) "<


tiba2 dia ngamuk dia tumbuk aku bengkak lah muka sebelah nie..


eee geram nyer aku nak tumbuk je..cikgu dah dtg kelas aku...aduh dgn tak puas hati nya aku ingat nk report kat sing(displin tau)last2 dia report dulu...huhuh aku pun apa lagi kena mengadap dgn cikgu tu lah...



and dapat lah 1 rotan di tangan adios sakit bangat


mcam ni lah cikgu aku mengayakan rotan nya didepan aku .....SAKIT CIKGU!@!!!!!!!



0 ulasan:

Catat Ulasan

ehmm....bg lah ulasan2 yang menarik ttg blog aku

 

HoTMaMa 10 Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare