Selasa, 16 Mac 2010

FutsaL at SPort PlAneT 08/03/2010

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 2:08 PG
NIER member yang join main futsal .....hari pertama amat meletihkan..samapi saya pun mc tak leh bangun,....tapi semangat suma berkobar2.....terutama yang baju pink tu...terer gak lah menyepak bola..hehe(tini my friend at kooka)dudud............penat sgt...yelah nak diet lah...dah gemuk sgt2..ni.....


nier mcm gol n gincu lak..tapi yg tengah 2 tu...eish3 tak leh jadi team saper2 pun kuat main tipu ergh........ada main sampai ke gol dia...jg gol aku tapi kuat temberang...hahaha..alau caner aku leh tumpaskan dia




nier...lah member2 aku di kooka...sowg tu tak leh join....adahal....
dari kiri : farah diana, aku, tini, and ain



habis......ikuti game kami yang kedua....tttttttt...


0 ulasan:

Catat Ulasan

ehmm....bg lah ulasan2 yang menarik ttg blog aku

Selasa, 16 Mac 2010

FutsaL at SPort PlAneT 08/03/2010

NIER member yang join main futsal .....hari pertama amat meletihkan..samapi saya pun mc tak leh bangun,....tapi semangat suma berkobar2.....terutama yang baju pink tu...terer gak lah menyepak bola..hehe(tini my friend at kooka)dudud............penat sgt...yelah nak diet lah...dah gemuk sgt2..ni.....


nier mcm gol n gincu lak..tapi yg tengah 2 tu...eish3 tak leh jadi team saper2 pun kuat main tipu ergh........ada main sampai ke gol dia...jg gol aku tapi kuat temberang...hahaha..alau caner aku leh tumpaskan dia




nier...lah member2 aku di kooka...sowg tu tak leh join....adahal....
dari kiri : farah diana, aku, tini, and ain



habis......ikuti game kami yang kedua....tttttttt...


0 ulasan:

Catat Ulasan

ehmm....bg lah ulasan2 yang menarik ttg blog aku

 

HoTMaMa 10 Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare