Rabu, 3 Mac 2010

pIcNiC at TElUk KEmanG

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 1:05 PG
ni pic masa family father aku buat family picnic at teluk kema.ng Port dickson .aku tak pege bb time tu buat masa raya cina...aku balik kmpung lah....ehmm macam best tapi mesti panas kn......huhuhu teringat aku kalu aku pege mesti tak lena ingat TSUNAMI JER..!!!
oh tidak...................
lihat pic kat bwah ni suma aku amik dr my cousin...layan.....

nie sepupu aku .....
nie untie aku......watie...huhu terkenag pada yang telah pergi............................al -fatihah




0 ulasan:

Catat Ulasan

ehmm....bg lah ulasan2 yang menarik ttg blog aku

Rabu, 3 Mac 2010

pIcNiC at TElUk KEmanG

ni pic masa family father aku buat family picnic at teluk kema.ng Port dickson .aku tak pege bb time tu buat masa raya cina...aku balik kmpung lah....ehmm macam best tapi mesti panas kn......huhuhu teringat aku kalu aku pege mesti tak lena ingat TSUNAMI JER..!!!
oh tidak...................
lihat pic kat bwah ni suma aku amik dr my cousin...layan.....

nie sepupu aku .....
nie untie aku......watie...huhu terkenag pada yang telah pergi............................al -fatihah




0 ulasan:

Catat Ulasan

ehmm....bg lah ulasan2 yang menarik ttg blog aku

 

HoTMaMa 10 Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare