Ahad, 28 Mac 2010

BloG akU dapat AWard...HEHEHEHEH

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 11:04 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
TQQQQQ......................


Time Kaseh pade where coz kasi i awarh neh.




Top ke bloG mak nok????Ala xper lah...this for fun kan..!!Dpt gak mengeratkan silaturahim antre blogger2 kat mesia neh.Hepi gak dpt award..seyes mc artis laK...mak rase..oh..!!







sila jawab soalan di bawah neh...sonang2 yo..!! :-







1. Thank & link the person that gave you the award.

Dah...say tenks pon kat where at shoutmix beliaw.



2.Pas award ni kat 15 blogger yg korg ase blog dorang fantastik dan bknyer plastik.Kot sukeati korg okeh..

SAPER2 LAH........................





dAn selebehnyer pade sper2 yg bukak bloG aku neh..sile lah hamek award neh sb korang nyer blog pon hebat gak.Bkn pe tak larat nak letak link r.Aku bz..base ah ari senin.



3.Bagitaw dorg dpt award..

Wes......beres....

Jumaat, 19 Mac 2010

gaDUH2....BosAN Lh......24jAM

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 2:18 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
gaduh2....bosan lah..semalam gaduh harini gaduh eeee....benci2...kenapalah....aku dah buat benda baik pun..nak marah2....adios......knp...
adakah sebab aku :
gemuk
taklawa
eee
apa2 tah aku ni...
serabut....
ap nak jadi...
aduh...
brngang...
meletup


kang kalu dah jadi macam nie.....so....bercerai t la alamatnya.....aduhhh..renung2 kanlah...
suami2 yang suka menipu sangisteri tipulah..kerana anda mungkin akan kantoi juga akhirnya..............

amin

Selasa, 16 Mac 2010

FutsaL at SPort PlAneT 08/03/2010

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 2:08 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
NIER member yang join main futsal .....hari pertama amat meletihkan..samapi saya pun mc tak leh bangun,....tapi semangat suma berkobar2.....terutama yang baju pink tu...terer gak lah menyepak bola..hehe(tini my friend at kooka)dudud............penat sgt...yelah nak diet lah...dah gemuk sgt2..ni.....


nier mcm gol n gincu lak..tapi yg tengah 2 tu...eish3 tak leh jadi team saper2 pun kuat main tipu ergh........ada main sampai ke gol dia...jg gol aku tapi kuat temberang...hahaha..alau caner aku leh tumpaskan dia




nier...lah member2 aku di kooka...sowg tu tak leh join....adahal....
dari kiri : farah diana, aku, tini, and ain



habis......ikuti game kami yang kedua....tttttttt...


Rabu, 3 Mac 2010

TerinGin SaNgat nK jOin MEntor NIE....

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 1:19 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
ehmmm bila lah dapat jadi cam black kan....wehmm bg saya lah saya ni mmg nak jadi penyanyi cam siti tu..ehehe dato lah...kan kena sabotaj aku mampos...hehehe....
bila difikirkan menyesal lak aku gatai nak kawin awl...tapi takpe dah jodoh....bkn aku yag tentukan aku rancang je nak kwin tak sangka cepat ...hehehe...
jadi penyani nie byk dugaan tapi hobi saya mmg suka menyanyi ....tak lekang kat mulut kalu mic kat tangan...asyik nyanyi jer...........lalalalalala
eh,....mana pulak lah aku yer pic masa kat karok summit jap er..tpi buruk sikit....huhuhuhu time ngah ngandung............5 bulan.....
aku tu yang pakai baju hijau cam owg tua bearanak 10....hahahahaha

pIcNiC at TElUk KEmanG

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 1:05 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
ni pic masa family father aku buat family picnic at teluk kema.ng Port dickson .aku tak pege bb time tu buat masa raya cina...aku balik kmpung lah....ehmm macam best tapi mesti panas kn......huhuhu teringat aku kalu aku pege mesti tak lena ingat TSUNAMI JER..!!!
oh tidak...................
lihat pic kat bwah ni suma aku amik dr my cousin...layan.....

nie sepupu aku .....
nie untie aku......watie...huhu terkenag pada yang telah pergi............................al -fatihah




Ahad, 28 Mac 2010

BloG akU dapat AWard...HEHEHEHEH

TQQQQQ......................


Time Kaseh pade where coz kasi i awarh neh.




Top ke bloG mak nok????Ala xper lah...this for fun kan..!!Dpt gak mengeratkan silaturahim antre blogger2 kat mesia neh.Hepi gak dpt award..seyes mc artis laK...mak rase..oh..!!







sila jawab soalan di bawah neh...sonang2 yo..!! :-







1. Thank & link the person that gave you the award.

Dah...say tenks pon kat where at shoutmix beliaw.



2.Pas award ni kat 15 blogger yg korg ase blog dorang fantastik dan bknyer plastik.Kot sukeati korg okeh..

SAPER2 LAH........................





dAn selebehnyer pade sper2 yg bukak bloG aku neh..sile lah hamek award neh sb korang nyer blog pon hebat gak.Bkn pe tak larat nak letak link r.Aku bz..base ah ari senin.



3.Bagitaw dorg dpt award..

Wes......beres....

Jumaat, 19 Mac 2010

gaDUH2....BosAN Lh......24jAM

gaduh2....bosan lah..semalam gaduh harini gaduh eeee....benci2...kenapalah....aku dah buat benda baik pun..nak marah2....adios......knp...
adakah sebab aku :
gemuk
taklawa
eee
apa2 tah aku ni...
serabut....
ap nak jadi...
aduh...
brngang...
meletup


kang kalu dah jadi macam nie.....so....bercerai t la alamatnya.....aduhhh..renung2 kanlah...
suami2 yang suka menipu sangisteri tipulah..kerana anda mungkin akan kantoi juga akhirnya..............

amin

Selasa, 16 Mac 2010

FutsaL at SPort PlAneT 08/03/2010

NIER member yang join main futsal .....hari pertama amat meletihkan..samapi saya pun mc tak leh bangun,....tapi semangat suma berkobar2.....terutama yang baju pink tu...terer gak lah menyepak bola..hehe(tini my friend at kooka)dudud............penat sgt...yelah nak diet lah...dah gemuk sgt2..ni.....


nier mcm gol n gincu lak..tapi yg tengah 2 tu...eish3 tak leh jadi team saper2 pun kuat main tipu ergh........ada main sampai ke gol dia...jg gol aku tapi kuat temberang...hahaha..alau caner aku leh tumpaskan dia




nier...lah member2 aku di kooka...sowg tu tak leh join....adahal....
dari kiri : farah diana, aku, tini, and ain



habis......ikuti game kami yang kedua....tttttttt...


Rabu, 3 Mac 2010

TerinGin SaNgat nK jOin MEntor NIE....

ehmmm bila lah dapat jadi cam black kan....wehmm bg saya lah saya ni mmg nak jadi penyanyi cam siti tu..ehehe dato lah...kan kena sabotaj aku mampos...hehehe....
bila difikirkan menyesal lak aku gatai nak kawin awl...tapi takpe dah jodoh....bkn aku yag tentukan aku rancang je nak kwin tak sangka cepat ...hehehe...
jadi penyani nie byk dugaan tapi hobi saya mmg suka menyanyi ....tak lekang kat mulut kalu mic kat tangan...asyik nyanyi jer...........lalalalalala
eh,....mana pulak lah aku yer pic masa kat karok summit jap er..tpi buruk sikit....huhuhuhu time ngah ngandung............5 bulan.....
aku tu yang pakai baju hijau cam owg tua bearanak 10....hahahahaha

pIcNiC at TElUk KEmanG

ni pic masa family father aku buat family picnic at teluk kema.ng Port dickson .aku tak pege bb time tu buat masa raya cina...aku balik kmpung lah....ehmm macam best tapi mesti panas kn......huhuhu teringat aku kalu aku pege mesti tak lena ingat TSUNAMI JER..!!!
oh tidak...................
lihat pic kat bwah ni suma aku amik dr my cousin...layan.....

nie sepupu aku .....
nie untie aku......watie...huhu terkenag pada yang telah pergi............................al -fatihah




 

HoTMaMa 10 Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare