Rabu, 10 Februari 2010

AkU bARU jE kEJR...(TGH bOSan2 niE)

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 1:02 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
NIE LAH sahabat di tmpt kejer......................uuu tgh buat kerja sampai tak nampak aku tangkap pic nya.... duk dpn aku je nie......heheh selalu lah ngumpat2...hahaha

ni bos aku....planner ..
hehehe aku ngah tangkap pic pun dia ngah sibuk bincang2.....semak kan meja dia..biasalh sibuk...........

wallpaper smart2 bangt n comei cam me........

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 12:52 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini















































INI LAH WALLPAPER AKU HAHAH..LAWA KAN QUTE CAM AKU TAK?????????

ALBUM2 HANGAT.........2009

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 12:40 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
ehmmm sajer jer buat saspenda sikit/!!!!!!!!!!!!!

eee..hisap rokok....oh siapakah ini?>>>>>>>>>>>>>>>>>>







oppss i dint it again......hows?????????????















benarkah yang dilihat di dlam internet..menjatuhkan maruah owg....eishh saper lah yang buat ni







biarlah...dosa mereka jgn perlekehkan owg lihat dirimu sendiri sebelum membuat tuduhan ini...amin

































Selasa, 9 Februari 2010

RuMah Ku ImPIAN kU..........

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 11:52 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini









inilah rumah impian aku untuk mempunyai rumah sebegini rupa tapi bilakah aku dapat memilikinya.......

jwpn:.........................( )













inilah kereta idaman aku..tak mahal dan tak murah boleh aku memilikinya...tapi

bilaaa??????????



GRAND LIVINA




DUIT-DUIT DIMANA KAU DUIT.....DUIT KO LAH YANG BOLEH MENYELAMATKAN SEMUA..............HAHAHAHAHA DUIT







aLbUm aDIkk BErADIk KU>>>

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 8:30 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini






MY hAPPY fAMiLY........2010

HE my brother ..


mohd hazlami

baru habis belajar jurusan diploma...dkt psas dia baik da pemurah aku syang dia sgt2...dia lh yg menjaga adik2 bwh dia bb aku dah ada family...huhuhu hensem tak..ngah pam tayar kete kwn nya















nie..awek dia lah kot..aku pun tak tau..tapi ni lah pic yang aku tgk ada dlm pon dia...cun tak..lesung pipit mahal ni wey...........







yang belakng tu adik aku yag no..3 tu mat rempit kejap kejr tu jap kejer lain...susah nak ckp ngan dia nie..ketegak sikit owg pining ckp...................namnya


muhammad fariz...baru 18thun....




nie...adik pling bongsu...ee manja gila ngan mak aku...menyampah...kejr tak penah nak buat susah suma malas...

namanya nur fitri syaidatulnisa ....lahir time raya tu..bb tu nama fitri.........................

sUamIku...SEoRang aSKar...

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 7:18 PTG 1 ulasan Pautan pada catatan ini

aku mengenali suamiku..tidak lama..kerana kami tidak mengenali hati masing2...ceritanya aku syok kat member dia...hensem n banyak duit...aku selalu kuar ge jalan wif my priend ni...n lama dalam 1 month cam tu tiba2 dia muncul(my hubby)..aku pun tangkap lentok lah,aku bkn leh tgk hensem sikit.mulalah gatal naik kat 1 badan....satu hari tu dia tak couple ngan aku tapi kwn nagn member aku tapi di ni panas baran tak kira lah baru kenal o tak...member aku merajuk lah bb member aku sowg tu rancang nak tinggal kan dia..saje main2. patu tiba2 dia bla tinggal kan kitaorg yg tgh minum kat kg baru...n then...dia ni bwk motor nak amik dia lah..tapi dia taknak naik...so dia ngmauk patu suh naik jugk nak hantar blik...aku pun pujuk member aku ,,bg tau kitaorg main2 jer...sampai kat taman titiwangsa kami lepak kat sana...sampai 3 pagi aku pun ajak suma balik...balik tu member aku tidu umaha aku..bb mak dia bising kalu balik lewat..kalu kat umah aku line clear bb bapak aku tak duk sekali kan..hahahah.(nakal 2)ehmm...bermulalah pagi tu....aku dapat panggilan tel dari dia(hubby aku)dia nak ckp dgn member aku kebetulan member aku dah balik mak dia jemput...n aku pun gayut ngan dia..tanya mcm2 lah..smpai aku leh tangkap cintan lah,,,hahah..bermula lah aku ngan dia kwn2 sampai kejinjang pelamin.....kami bercinta dalam alam perkahwinan,dah 6 tahun aku masih mengukuhkan ikatan tali kekeluargaan ini dan mendapat cahaya mata yang sulung lelaki n second gurl....nak tambah mungkin lagi 10 tahun kot..skg nie nak cr duit tak stabil lagi ....cinta ini buta..dan tak leh dipaksa..percayalah suami anda seharusnya..anda mempercayai seadanya.....amin..



ehmm ni masa ngah pakai pangkat ....
huhuhu....tak sangka jodoh ku dgn seorg askar.......
inilah my hubby skg dah pangkat
KOPERAL MOHD FADZIL













ini masa hubby aku khusus kadar yang terakhir selama 4 bulan aku tunggu dia balik............huhuuh sedih sgt ditinggal kan































Isnin, 8 Februari 2010

DeTiK 2X cEmAS mElAhIrKaN aNaK sULuNG ( MUHAMMAD AKMAL HAIKAL)

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 7:54 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini


Tepat jam menunjukan pukul 11pm aku berasa ingin sangat kencing di tandas umah aku...(itu pun nak citer kat mana) :P

aku pergi ke bilik air...aku mencangkung jer tiba2 aku dapat rasa air meleleh di kaki ku.....

aku pun menjerit : MAK !!! AIR APA NIE..JERNIH JER... mak aku pun sahut : EHMMM AIR KETUBAN TU DAH PECAH...CEPAT 2 PERGI HOSP....T KANG SAKIT TAK TAHAN TERBERANAK KAT UMAH KANG.!!!!!!!!!

aku pun dengan tak sedaphati nya bg tau hubby ku...dia pun ada ckp tadi sebelum ni berlaku.. hubby: BABY CEPAT LAH KUAR AYAH NAK CUTI 1 MONTH FOR BABY FIRST mailto:NE...!@#%^%*&

mama: AMBOI BANYAK LAH..KANG TERBERANAK BETUL2 CANER?EISHHH


mmg betul2 aku beranak ...mlm tu...

ni aku nak sambung balik yang tadi , hubby aku pun bergegas start kete (time tu ada kete..skg tada..huhu)aku pun masa didalam kereta dah sakit2 nak bersalin sakit teramat sgt....aku pun ngah on the way ke HOSPITAL PUTRAJAYA




jam menunjukkan pukul 12.00pm..aku takut sangat yelah owg ckp ni pertarungan nyawa aku..huhu setibanya di wad bersalin aku dah nampak....suasana mcm aku nak pengsan yalah fisrt time tu....smapi aku daftar kan diri n masuk untuk cek darah n berat aku...


12.30pm


bilik bersalin



aku dimasukkan ke bilik ini seperti diatas...ee seram dol,aku rasa mcm nak lari jer...nak balik...dah siap2 nama aku dipanggil ..aku disuruh baring ke katil dan dikangkang oleh jururawat2 yang ada..(tak ingat nama nya) doktor pun sampai.........


doktor : APA KHABAR?(time macam nier pun nak tanya khabar)#!$@%##$%

aku : BAIK ..SAKIT DOKTOR...SAKIT SGT

doktor : SABAR SAY NAK PECAHKAN AIR KETUBAN AWK NYE...DUDUK ELOK...JGN ANGKAT :::::::::: NANTI KOYAK....

aku : KOYAK!!!??? HA TAKUT MA..............................

doktor : OK 123


Bunyilah satu letup kecil air ketuban aku pun pecah bertambah2 sakit lah aku,aku dimasukakn ubat berak supaya t bila kau teran tak kuar taik...

1.00am
aku rasa nak sangat bersalin sakit amat sgt,,,aku berada di sisi hubby aku...aku tak bg dia kuar..aku takut..aku ingat suma kesalahan 2 aku lakukan..aku takut....(tak taubat lagi)  aku rasa nak suh mak aku dtg tapi taknak bg hubby aku amik lak..cmmane lah nak dtg...

3.12am

aku rasa nak teran da,,,,tapi nurse kata jgn teran t takda tenaga...aku ckp ni mcm nak berak dah...
tolong sakit maa..........n nurse cek tgk dah 10cm dah kepala baby dah nampak..aku pun teran untuk kali pertama ....adios sakit bangat.....aku pun teran kali kedua keluar lah bahu baby ku....
aku teran untuk yg terakhir keluar lah anak aku .........aku lega sgt2.......aku jangga dapat boy punya bb aku nak boy boleh jg aku dan family.............................. lihat gambar2 anak aku yang aku ceritakan tadi...

MUHAMMAD AKMAL HAIKAL BIN MOHD FADZIL
5 TAHUN
29/08/2005
3.3 KG
LELAKI
3.13 AM
PUTRAJAYA











TAMAT KISAH KU.....RENUNG2KAN LAH......JGN MENDERHAKA KEPADA IBU BAPA KITA...SEANDAINYA KAMU ADA DOSA MINTA MAAF LAH KAT IBU BAPA MU.......AMIN...

liRIK2 Lgu kegeMARanKU...2010

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 6:50 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini


Ku cintainya kerana cara dia

Sungguh berbeda dari yang telah ku jumpa

Renungan dia tulus merasuk jiwa

Hingga terasa terus ke hati



Ku cintainya kerana kesungguhannya

Bukannya kata-kata semata-mata

Perwatakannya mengatakan segalanya

Buatku percayakan janjinya


*

Ku akui aku menggilainya

Ku akui aku menyintainya

Kisahku kisah dia

Cerita yang sama

Setiap detik hanya dia


**

Ku akui aku mengaguminya

Ku akui aku menyayanginya

Sungguhnya ku akui ku perlukan dia

Segalanya kuserah kepada dia



Cintai dia bersama mimpi-mimpinya

Cintai dia juga segala caranya

Cintai dia bersama keanehannya

Cintai dia hanya dia


Ulang *

Ulang **






Mereka meragui wujudnya cinta yang sejati

Tidak hati ini

Semenjak dari mulaKu yakin ada cinta

Cintalah yang memungkinkan segala


*

Ku rela biar betapa pun perit tertusuk duri

Jalan berliku tiada bertepi

Ku percaya tidak sia-sia aku diuji

Demi cinta tersembunyi hikmahnya pasti


Chorus

Pandang-pandang alam ini

Sambil pandang difikiri

Mana bumbung langit tinggi

Mana lantai bumi

Tiap satu yang terjadi

Tidak mungkin tersendiri

Cuba cari jawapannya andai meragui


Mereka meragui wujudnya cinta yang sejati

Tidak hati ini

Semenjak dari mulaKu yakin ada cinta

Cintalah yang memungkinkan segala


Ulang *

Ulang Chorus

Ulang *


Ada hikmah yang pasti

Sejak mula ku percaya ada cinta

Cinta itu memungkinkan segalanya

Cinta suci yang abadi

Ahad, 7 Februari 2010

CERIta PanAs....( " ')

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 11:21 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini


EHMMM.....bermula lah seorg sahabat yang aku kenali dari sekolah lagi.....dia nie..seorg yang hiperaktive...(mcm baby lak)tapi aku rasa...aku mula suka kwn ngan mereka..bermulalah..



pada aku berumur belasan tahun...aku sekolah menengah,..aku mula berkawan dengan kwn2 yang agak aku leh masuk kepala lah...mula di tingkatan 1 aku baik je...yelah time tu baik bb tak kenal kwn n lawan...lama2 tu aku mula berkawan dengan semua owg..


samapi lah di tingkatan 5 aku mash lagi berkawan dgn geng 2 aku lah....wan,ila,n suzie..mmg rapat gila lah satu kelas dr form 4 lagi.sekarang ni kami masih berkawan dengan nya.......


kalu bb gaduh2 nie cikgu paling marah kat geng 2 aku lah,,bb aku nie anti geng2 india./.mmg tak leh bla lah...adalah sorg bernama batuma...mmg mulut dia adios bengang je..aku malas nak gaduh tapi bila2 mem au hasut2 aku aku pun buat langar2 bdan..(huk)langgar punggung) "<


tiba2 dia ngamuk dia tumbuk aku bengkak lah muka sebelah nie..


eee geram nyer aku nak tumbuk je..cikgu dah dtg kelas aku...aduh dgn tak puas hati nya aku ingat nk report kat sing(displin tau)last2 dia report dulu...huhuh aku pun apa lagi kena mengadap dgn cikgu tu lah...



and dapat lah 1 rotan di tangan adios sakit bangat


mcam ni lah cikgu aku mengayakan rotan nya didepan aku .....SAKIT CIKGU!@!!!!!!!



dRama2 yNG aKu mINT sNGaT lH.......HuK

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 10:56 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini




INILAH CINTA BALQIS........................

EPISOD NYA TELAH BERAKHIR...

JIKA DITAYANG KAN SEKALI LAGI PADA BELAH MALM MUNGKIN SEMUA PENONTON AMAT SUKA...KERANA ADA YANG KERJA PADA BELAH PETANG(pendapat aku lah...kuang2)

hahahah...best tau citer nie....last22 kahwin jugak dgn hassan..tulah dinamkan kita merancang tuhan yang menetukan...ahahah...sedih bangat tau..kesian kat si qis tu(nam panggilan manja).asyik kena campk sn campak sini..aku tgk pun cam geram je,,eee knp dia mcm nie..adios(eee..geram) :(..setipa hari balik kejr mesti nak layan cite ni dulu..time tgh2 uat kuih lah..hakaakaak lah..ada cite lagi t aku update yang aku minat jer...;ah

hahaha....tak tau nak update...apa bb skg nagh layan citer nA O mei...heheheh,...tapi citer dia best cuma mula2 slow lah.............
tapi setelah anak nya membesar...huhu adi putra hensem nya......
,lyan lah dlu t dah abis saya update erk



huhu hensem tak..hehehehe

Rabu, 10 Februari 2010

AkU bARU jE kEJR...(TGH bOSan2 niE)

NIE LAH sahabat di tmpt kejer......................uuu tgh buat kerja sampai tak nampak aku tangkap pic nya.... duk dpn aku je nie......heheh selalu lah ngumpat2...hahaha

ni bos aku....planner ..
hehehe aku ngah tangkap pic pun dia ngah sibuk bincang2.....semak kan meja dia..biasalh sibuk...........

wallpaper smart2 bangt n comei cam me........
















































INI LAH WALLPAPER AKU HAHAH..LAWA KAN QUTE CAM AKU TAK?????????

ALBUM2 HANGAT.........2009

ehmmm sajer jer buat saspenda sikit/!!!!!!!!!!!!!

eee..hisap rokok....oh siapakah ini?>>>>>>>>>>>>>>>>>>







oppss i dint it again......hows?????????????















benarkah yang dilihat di dlam internet..menjatuhkan maruah owg....eishh saper lah yang buat ni







biarlah...dosa mereka jgn perlekehkan owg lihat dirimu sendiri sebelum membuat tuduhan ini...amin

































Selasa, 9 Februari 2010

RuMah Ku ImPIAN kU..........










inilah rumah impian aku untuk mempunyai rumah sebegini rupa tapi bilakah aku dapat memilikinya.......

jwpn:.........................( )













inilah kereta idaman aku..tak mahal dan tak murah boleh aku memilikinya...tapi

bilaaa??????????



GRAND LIVINA




DUIT-DUIT DIMANA KAU DUIT.....DUIT KO LAH YANG BOLEH MENYELAMATKAN SEMUA..............HAHAHAHAHA DUIT







aLbUm aDIkk BErADIk KU>>>







MY hAPPY fAMiLY........2010

HE my brother ..


mohd hazlami

baru habis belajar jurusan diploma...dkt psas dia baik da pemurah aku syang dia sgt2...dia lh yg menjaga adik2 bwh dia bb aku dah ada family...huhuhu hensem tak..ngah pam tayar kete kwn nya















nie..awek dia lah kot..aku pun tak tau..tapi ni lah pic yang aku tgk ada dlm pon dia...cun tak..lesung pipit mahal ni wey...........







yang belakng tu adik aku yag no..3 tu mat rempit kejap kejr tu jap kejer lain...susah nak ckp ngan dia nie..ketegak sikit owg pining ckp...................namnya


muhammad fariz...baru 18thun....




nie...adik pling bongsu...ee manja gila ngan mak aku...menyampah...kejr tak penah nak buat susah suma malas...

namanya nur fitri syaidatulnisa ....lahir time raya tu..bb tu nama fitri.........................

sUamIku...SEoRang aSKar...


aku mengenali suamiku..tidak lama..kerana kami tidak mengenali hati masing2...ceritanya aku syok kat member dia...hensem n banyak duit...aku selalu kuar ge jalan wif my priend ni...n lama dalam 1 month cam tu tiba2 dia muncul(my hubby)..aku pun tangkap lentok lah,aku bkn leh tgk hensem sikit.mulalah gatal naik kat 1 badan....satu hari tu dia tak couple ngan aku tapi kwn nagn member aku tapi di ni panas baran tak kira lah baru kenal o tak...member aku merajuk lah bb member aku sowg tu rancang nak tinggal kan dia..saje main2. patu tiba2 dia bla tinggal kan kitaorg yg tgh minum kat kg baru...n then...dia ni bwk motor nak amik dia lah..tapi dia taknak naik...so dia ngmauk patu suh naik jugk nak hantar blik...aku pun pujuk member aku ,,bg tau kitaorg main2 jer...sampai kat taman titiwangsa kami lepak kat sana...sampai 3 pagi aku pun ajak suma balik...balik tu member aku tidu umaha aku..bb mak dia bising kalu balik lewat..kalu kat umah aku line clear bb bapak aku tak duk sekali kan..hahahah.(nakal 2)ehmm...bermulalah pagi tu....aku dapat panggilan tel dari dia(hubby aku)dia nak ckp dgn member aku kebetulan member aku dah balik mak dia jemput...n aku pun gayut ngan dia..tanya mcm2 lah..smpai aku leh tangkap cintan lah,,,hahah..bermula lah aku ngan dia kwn2 sampai kejinjang pelamin.....kami bercinta dalam alam perkahwinan,dah 6 tahun aku masih mengukuhkan ikatan tali kekeluargaan ini dan mendapat cahaya mata yang sulung lelaki n second gurl....nak tambah mungkin lagi 10 tahun kot..skg nie nak cr duit tak stabil lagi ....cinta ini buta..dan tak leh dipaksa..percayalah suami anda seharusnya..anda mempercayai seadanya.....amin..



ehmm ni masa ngah pakai pangkat ....
huhuhu....tak sangka jodoh ku dgn seorg askar.......
inilah my hubby skg dah pangkat
KOPERAL MOHD FADZIL













ini masa hubby aku khusus kadar yang terakhir selama 4 bulan aku tunggu dia balik............huhuuh sedih sgt ditinggal kan































Isnin, 8 Februari 2010

DeTiK 2X cEmAS mElAhIrKaN aNaK sULuNG ( MUHAMMAD AKMAL HAIKAL)



Tepat jam menunjukan pukul 11pm aku berasa ingin sangat kencing di tandas umah aku...(itu pun nak citer kat mana) :P

aku pergi ke bilik air...aku mencangkung jer tiba2 aku dapat rasa air meleleh di kaki ku.....

aku pun menjerit : MAK !!! AIR APA NIE..JERNIH JER... mak aku pun sahut : EHMMM AIR KETUBAN TU DAH PECAH...CEPAT 2 PERGI HOSP....T KANG SAKIT TAK TAHAN TERBERANAK KAT UMAH KANG.!!!!!!!!!

aku pun dengan tak sedaphati nya bg tau hubby ku...dia pun ada ckp tadi sebelum ni berlaku.. hubby: BABY CEPAT LAH KUAR AYAH NAK CUTI 1 MONTH FOR BABY FIRST mailto:NE...!@#%^%*&

mama: AMBOI BANYAK LAH..KANG TERBERANAK BETUL2 CANER?EISHHH


mmg betul2 aku beranak ...mlm tu...

ni aku nak sambung balik yang tadi , hubby aku pun bergegas start kete (time tu ada kete..skg tada..huhu)aku pun masa didalam kereta dah sakit2 nak bersalin sakit teramat sgt....aku pun ngah on the way ke HOSPITAL PUTRAJAYA




jam menunjukkan pukul 12.00pm..aku takut sangat yelah owg ckp ni pertarungan nyawa aku..huhu setibanya di wad bersalin aku dah nampak....suasana mcm aku nak pengsan yalah fisrt time tu....smapi aku daftar kan diri n masuk untuk cek darah n berat aku...


12.30pm


bilik bersalin



aku dimasukkan ke bilik ini seperti diatas...ee seram dol,aku rasa mcm nak lari jer...nak balik...dah siap2 nama aku dipanggil ..aku disuruh baring ke katil dan dikangkang oleh jururawat2 yang ada..(tak ingat nama nya) doktor pun sampai.........


doktor : APA KHABAR?(time macam nier pun nak tanya khabar)#!$@%##$%

aku : BAIK ..SAKIT DOKTOR...SAKIT SGT

doktor : SABAR SAY NAK PECAHKAN AIR KETUBAN AWK NYE...DUDUK ELOK...JGN ANGKAT :::::::::: NANTI KOYAK....

aku : KOYAK!!!??? HA TAKUT MA..............................

doktor : OK 123


Bunyilah satu letup kecil air ketuban aku pun pecah bertambah2 sakit lah aku,aku dimasukakn ubat berak supaya t bila kau teran tak kuar taik...

1.00am
aku rasa nak sangat bersalin sakit amat sgt,,,aku berada di sisi hubby aku...aku tak bg dia kuar..aku takut..aku ingat suma kesalahan 2 aku lakukan..aku takut....(tak taubat lagi)  aku rasa nak suh mak aku dtg tapi taknak bg hubby aku amik lak..cmmane lah nak dtg...

3.12am

aku rasa nak teran da,,,,tapi nurse kata jgn teran t takda tenaga...aku ckp ni mcm nak berak dah...
tolong sakit maa..........n nurse cek tgk dah 10cm dah kepala baby dah nampak..aku pun teran untuk kali pertama ....adios sakit bangat.....aku pun teran kali kedua keluar lah bahu baby ku....
aku teran untuk yg terakhir keluar lah anak aku .........aku lega sgt2.......aku jangga dapat boy punya bb aku nak boy boleh jg aku dan family.............................. lihat gambar2 anak aku yang aku ceritakan tadi...

MUHAMMAD AKMAL HAIKAL BIN MOHD FADZIL
5 TAHUN
29/08/2005
3.3 KG
LELAKI
3.13 AM
PUTRAJAYA











TAMAT KISAH KU.....RENUNG2KAN LAH......JGN MENDERHAKA KEPADA IBU BAPA KITA...SEANDAINYA KAMU ADA DOSA MINTA MAAF LAH KAT IBU BAPA MU.......AMIN...

liRIK2 Lgu kegeMARanKU...2010



Ku cintainya kerana cara dia

Sungguh berbeda dari yang telah ku jumpa

Renungan dia tulus merasuk jiwa

Hingga terasa terus ke hati



Ku cintainya kerana kesungguhannya

Bukannya kata-kata semata-mata

Perwatakannya mengatakan segalanya

Buatku percayakan janjinya


*

Ku akui aku menggilainya

Ku akui aku menyintainya

Kisahku kisah dia

Cerita yang sama

Setiap detik hanya dia


**

Ku akui aku mengaguminya

Ku akui aku menyayanginya

Sungguhnya ku akui ku perlukan dia

Segalanya kuserah kepada dia



Cintai dia bersama mimpi-mimpinya

Cintai dia juga segala caranya

Cintai dia bersama keanehannya

Cintai dia hanya dia


Ulang *

Ulang **






Mereka meragui wujudnya cinta yang sejati

Tidak hati ini

Semenjak dari mulaKu yakin ada cinta

Cintalah yang memungkinkan segala


*

Ku rela biar betapa pun perit tertusuk duri

Jalan berliku tiada bertepi

Ku percaya tidak sia-sia aku diuji

Demi cinta tersembunyi hikmahnya pasti


Chorus

Pandang-pandang alam ini

Sambil pandang difikiri

Mana bumbung langit tinggi

Mana lantai bumi

Tiap satu yang terjadi

Tidak mungkin tersendiri

Cuba cari jawapannya andai meragui


Mereka meragui wujudnya cinta yang sejati

Tidak hati ini

Semenjak dari mulaKu yakin ada cinta

Cintalah yang memungkinkan segala


Ulang *

Ulang Chorus

Ulang *


Ada hikmah yang pasti

Sejak mula ku percaya ada cinta

Cinta itu memungkinkan segalanya

Cinta suci yang abadi

Ahad, 7 Februari 2010

CERIta PanAs....( " ')



EHMMM.....bermula lah seorg sahabat yang aku kenali dari sekolah lagi.....dia nie..seorg yang hiperaktive...(mcm baby lak)tapi aku rasa...aku mula suka kwn ngan mereka..bermulalah..



pada aku berumur belasan tahun...aku sekolah menengah,..aku mula berkawan dengan kwn2 yang agak aku leh masuk kepala lah...mula di tingkatan 1 aku baik je...yelah time tu baik bb tak kenal kwn n lawan...lama2 tu aku mula berkawan dengan semua owg..


samapi lah di tingkatan 5 aku mash lagi berkawan dgn geng 2 aku lah....wan,ila,n suzie..mmg rapat gila lah satu kelas dr form 4 lagi.sekarang ni kami masih berkawan dengan nya.......


kalu bb gaduh2 nie cikgu paling marah kat geng 2 aku lah,,bb aku nie anti geng2 india./.mmg tak leh bla lah...adalah sorg bernama batuma...mmg mulut dia adios bengang je..aku malas nak gaduh tapi bila2 mem au hasut2 aku aku pun buat langar2 bdan..(huk)langgar punggung) "<


tiba2 dia ngamuk dia tumbuk aku bengkak lah muka sebelah nie..


eee geram nyer aku nak tumbuk je..cikgu dah dtg kelas aku...aduh dgn tak puas hati nya aku ingat nk report kat sing(displin tau)last2 dia report dulu...huhuh aku pun apa lagi kena mengadap dgn cikgu tu lah...



and dapat lah 1 rotan di tangan adios sakit bangat


mcam ni lah cikgu aku mengayakan rotan nya didepan aku .....SAKIT CIKGU!@!!!!!!!



dRama2 yNG aKu mINT sNGaT lH.......HuK





INILAH CINTA BALQIS........................

EPISOD NYA TELAH BERAKHIR...

JIKA DITAYANG KAN SEKALI LAGI PADA BELAH MALM MUNGKIN SEMUA PENONTON AMAT SUKA...KERANA ADA YANG KERJA PADA BELAH PETANG(pendapat aku lah...kuang2)

hahahah...best tau citer nie....last22 kahwin jugak dgn hassan..tulah dinamkan kita merancang tuhan yang menetukan...ahahah...sedih bangat tau..kesian kat si qis tu(nam panggilan manja).asyik kena campk sn campak sini..aku tgk pun cam geram je,,eee knp dia mcm nie..adios(eee..geram) :(..setipa hari balik kejr mesti nak layan cite ni dulu..time tgh2 uat kuih lah..hakaakaak lah..ada cite lagi t aku update yang aku minat jer...;ah

hahaha....tak tau nak update...apa bb skg nagh layan citer nA O mei...heheheh,...tapi citer dia best cuma mula2 slow lah.............
tapi setelah anak nya membesar...huhu adi putra hensem nya......
,lyan lah dlu t dah abis saya update erk



huhu hensem tak..hehehehe
 

HoTMaMa 10 Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare