Jumaat, 29 Januari 2010

wedding My uNcle Adha...(melaka)

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 7:48 PTG 1 ulasan Pautan pada catatan ini

nie masa busu dah ku kahwin ...(bkn kwin lagi hak..)dlm family ni suma dah kahwin sowg jw yag belum kahwin...aku ingat yg paklang akan kahwin rupanya busu aku kahwin dulu.......tak sangka dulu aku bertepuk tampar ngan dia..skg tak leh aku dh kahwin dia pun dah....heheheh..mana tah dia jumpa isteri nya nie..erk..kat mana tah ...bb dia pendiam owg nyer,,...dulu masa kuar ngan aku n sowg lagi dia tak gatai sgt bb uncle aku sowg lagi gatai sikit...ehmmm dis jugk kahwin awl....k lah...lihat pic yg aku tangkap masa di kahwin......................






ni khemah nya.....ada 9 khemah ko















Rabu, 27 Januari 2010

sEcoNd daughter nUrsABrIna (29/05/09)

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 10:00 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini
NUR SABRINA...is are my second baby .sekarang ini ianya baru berumur 8bulan pada tahun ini.baby ni lain sikit ..happening kalu kitaorg nie tgh tension22.....heheh best bangat tau dah lah mmg nak ank pompuan sbb yg fist lelaki.sabrina ni cepat dapat tangkap apa yang kita ajar tau..acctually macam skg nie..dah pandai tepuk tangan sampai berbunyi tangan..kadang2 sampai tgh nanges2 nie...bleh tu nak tepuk tangan..tapi perangai yg tak best nie...adalah dia nak dengan saya n pengasuh saya je...ngan owg lain sowy..walupun u all nak bw ge makn angin ke..mana je lah.walupun dah jumpa owg tu berpuluh2 kali...ini lah nursabrina yang dilahirkan di hospital putrajaya seberat 3.1kg ...pada pukul 3.13pm....heheheh dah bye...
lihat lah koleksi gambar2 yang masa baby sehingga besar....
PAPARAN SEMUA...................

ni baru bangun tido di genting


                                                                                            ni sabrina  wif badut..huu


                                                    





      wa..bulat tak mata saya.....



























































INiLAh SaaT Yang TElAh DinANtIkaN...(08/08/04)

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 8:46 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Inilah hari2 yang telah aku nantikan aku mempersandingkan diriku bersama suami ku.aku berpakaian serba unggu n berkain jenis ap tu yang tebal cam pans tapi sejuk bangat..(aku lupalah..jap2 haha kain songket aku pakai..rupanya.pukul 12pm aku dah siap terpacak didalam bilik menati untuk menyambut suami ku diluar rumah...heheh taksabar tu...tapi kalu nak tau hari persandingan ni pic tak berapa cantik bb hubby ku demam chicken pop(sian tau panas dia..jap2 je sanding)besar2 lak tu..dah lah ada jerawat tau..tak bayk tapi bila dia demam menampakan bayk...aku redha je..hehehe..aku pun dah tak sabar nak jadi isteri misali lah katakan hahahah.kat sini kau nak bg tau korg yang aku kenal dia tak lama..dlm bper bulan je..aku tunang n kahwin..heheh9gatai no)biasa...lah.laku tau.balik pada cite aku tadi ,aku di tepur tawar ke muka aku nie..dah dkt 2 jam lak..ramai sgt nak ambil pic nagn aku....heheh.lawa lah mcm siapa artis tu(haha siti oh tidak..tima maseh...)k lah...aku penat lah nak buat blog nie..bb dah lama aku kahwin 6 tahun tahun ni...hehehehk t aku upload lain yey..

mEnjelANG hAri PernIKAhan KU....(07/08/040)

Dicatat oleh farieyna fadzil 04 di 8:14 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini

Pada hari tersebut aku berdebar2 menanti saat 2 manis yg amat sangat aku harapkan dari bakal suami aku...jam menunjukkan pukul 10am aku bagaikan mimpi disiang hari saja.aku bangun mandi n ramai sangat saudara mara membanjiri rumah ku...jam menunjukkan pukul 11am aku masih lagi leka dibuai mimpi (berkemban lagi di bilik air).aku akad nikah pada hri tersebut selepas solat zohor...aku pun bermain sms dgn bakal suami ku...(fadzil:syg dah siap kah?)jwb aku(farah:belum ngah sarapan)huhu bermulalah sms kami....smapi suami ku bersiap barulah terhenti seketika..kerana aku pun tgh siap..jam menunjukkan pukul 12.30pm aku rasa berdebar sgt sbb aku masa tu umur baru 18 tahun...takut nak pikul tanggungjwb sebgai isteri.tapi hati aku berdesus mengatakan tabahlah menghadapi dugaan ini...tepat jam 1.30pm pihak pengantin lelaki pun sampai di masjid nurul huda(kat lorong 1 kwsan umah aku)tapi aku takut..bila bakal suami aku tak dapt lafaz t mcm mana...tapi bila dia kol kata dah ok..selamat..suam ok aku pun lega..dan tgh tunggu mak mertua sarungkan cincin dan bg mas kahwin rm80 sahaja....(bkn 80,000.00) :) mereka suma tiba dirumah aku apabila selesai akad nikah di masjid.jam 3.00pm suami aku(dah jadi suami ke...)pun nak menghantar emak nya ke kereta..yelah anak mak n ayah..3 beradik jer..sedih lah...sbb mlm tu ada majlis malam berinai lak...so dia tak balik lah..mlam t my parent hantar ke damansara rumah uncle dia...k lah...t update lain lak..daaaaaa

Jumaat, 29 Januari 2010

wedding My uNcle Adha...(melaka)


nie masa busu dah ku kahwin ...(bkn kwin lagi hak..)dlm family ni suma dah kahwin sowg jw yag belum kahwin...aku ingat yg paklang akan kahwin rupanya busu aku kahwin dulu.......tak sangka dulu aku bertepuk tampar ngan dia..skg tak leh aku dh kahwin dia pun dah....heheheh..mana tah dia jumpa isteri nya nie..erk..kat mana tah ...bb dia pendiam owg nyer,,...dulu masa kuar ngan aku n sowg lagi dia tak gatai sgt bb uncle aku sowg lagi gatai sikit...ehmmm dis jugk kahwin awl....k lah...lihat pic yg aku tangkap masa di kahwin......................






ni khemah nya.....ada 9 khemah ko















Rabu, 27 Januari 2010

sEcoNd daughter nUrsABrIna (29/05/09)

NUR SABRINA...is are my second baby .sekarang ini ianya baru berumur 8bulan pada tahun ini.baby ni lain sikit ..happening kalu kitaorg nie tgh tension22.....heheh best bangat tau dah lah mmg nak ank pompuan sbb yg fist lelaki.sabrina ni cepat dapat tangkap apa yang kita ajar tau..acctually macam skg nie..dah pandai tepuk tangan sampai berbunyi tangan..kadang2 sampai tgh nanges2 nie...bleh tu nak tepuk tangan..tapi perangai yg tak best nie...adalah dia nak dengan saya n pengasuh saya je...ngan owg lain sowy..walupun u all nak bw ge makn angin ke..mana je lah.walupun dah jumpa owg tu berpuluh2 kali...ini lah nursabrina yang dilahirkan di hospital putrajaya seberat 3.1kg ...pada pukul 3.13pm....heheheh dah bye...
lihat lah koleksi gambar2 yang masa baby sehingga besar....
PAPARAN SEMUA...................

ni baru bangun tido di genting


                                                                                            ni sabrina  wif badut..huu


                                                    





      wa..bulat tak mata saya.....



























































INiLAh SaaT Yang TElAh DinANtIkaN...(08/08/04)


Inilah hari2 yang telah aku nantikan aku mempersandingkan diriku bersama suami ku.aku berpakaian serba unggu n berkain jenis ap tu yang tebal cam pans tapi sejuk bangat..(aku lupalah..jap2 haha kain songket aku pakai..rupanya.pukul 12pm aku dah siap terpacak didalam bilik menati untuk menyambut suami ku diluar rumah...heheh taksabar tu...tapi kalu nak tau hari persandingan ni pic tak berapa cantik bb hubby ku demam chicken pop(sian tau panas dia..jap2 je sanding)besar2 lak tu..dah lah ada jerawat tau..tak bayk tapi bila dia demam menampakan bayk...aku redha je..hehehe..aku pun dah tak sabar nak jadi isteri misali lah katakan hahahah.kat sini kau nak bg tau korg yang aku kenal dia tak lama..dlm bper bulan je..aku tunang n kahwin..heheh9gatai no)biasa...lah.laku tau.balik pada cite aku tadi ,aku di tepur tawar ke muka aku nie..dah dkt 2 jam lak..ramai sgt nak ambil pic nagn aku....heheh.lawa lah mcm siapa artis tu(haha siti oh tidak..tima maseh...)k lah...aku penat lah nak buat blog nie..bb dah lama aku kahwin 6 tahun tahun ni...hehehehk t aku upload lain yey..

mEnjelANG hAri PernIKAhan KU....(07/08/040)


Pada hari tersebut aku berdebar2 menanti saat 2 manis yg amat sangat aku harapkan dari bakal suami aku...jam menunjukkan pukul 10am aku bagaikan mimpi disiang hari saja.aku bangun mandi n ramai sangat saudara mara membanjiri rumah ku...jam menunjukkan pukul 11am aku masih lagi leka dibuai mimpi (berkemban lagi di bilik air).aku akad nikah pada hri tersebut selepas solat zohor...aku pun bermain sms dgn bakal suami ku...(fadzil:syg dah siap kah?)jwb aku(farah:belum ngah sarapan)huhu bermulalah sms kami....smapi suami ku bersiap barulah terhenti seketika..kerana aku pun tgh siap..jam menunjukkan pukul 12.30pm aku rasa berdebar sgt sbb aku masa tu umur baru 18 tahun...takut nak pikul tanggungjwb sebgai isteri.tapi hati aku berdesus mengatakan tabahlah menghadapi dugaan ini...tepat jam 1.30pm pihak pengantin lelaki pun sampai di masjid nurul huda(kat lorong 1 kwsan umah aku)tapi aku takut..bila bakal suami aku tak dapt lafaz t mcm mana...tapi bila dia kol kata dah ok..selamat..suam ok aku pun lega..dan tgh tunggu mak mertua sarungkan cincin dan bg mas kahwin rm80 sahaja....(bkn 80,000.00) :) mereka suma tiba dirumah aku apabila selesai akad nikah di masjid.jam 3.00pm suami aku(dah jadi suami ke...)pun nak menghantar emak nya ke kereta..yelah anak mak n ayah..3 beradik jer..sedih lah...sbb mlm tu ada majlis malam berinai lak...so dia tak balik lah..mlam t my parent hantar ke damansara rumah uncle dia...k lah...t update lain lak..daaaaaa
 

HoTMaMa 10 Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare